Voordelig autobedrijf in LeeuwardenWanneer u in (de omgeving van) Leeuwarden woonachtig bent is het wel zo fijn om ook een autobedrijf in uw woonplaats te hebben. Of u nu een auto zoekt of wanneer u een vakgarage nodig hebt voor regelmatig onderhoud – beide keren is het handig om een garage in de buurt te hebben. Helemaal ideaal wordt het als het ook nog eens een voordelig autobedrijf in Leeuwarden is. Maar let vooral op wat zij voor u kunnen betekenen. Goedkoop of voordelig moet natuurlijk geen duurkoop worden. In dit artikel leggen we u uit wat een goed maar ook voordelig autobedrijf jou kan bieden.

Voordelige occasion kopen bij een autobedrijf in Leeuwarden

Om de zoveel tijd heeft u waarschijnlijk een nieuwe auto nodig. Omdat uw huidige is versleten of omdat u meer gaat rijden en daarvoor een andere auto zoekt. Een autobedrijf bij u in Leeuwarden kan u daarmee helpen. Zij hebben altijd een assortiment aan occasions klaarstaan in uiteenlopende prijsklassen. Bij een garage kunt u dan tegelijk ook advies vragen rondom het (voordelig) kopen van een auto van uw favoriete merk. 

Nieuwe auto’s (let op de BOVAG garantie)

Naast tweedehands auto’s heeft menig autobedrijf ook altijd de nieuwste modellen te koop staan. Ook als het gaat om bedrijfswagens. En wie weet zijn er net speciale aanbiedingen. Uw oude auto kunt u vervolgens ook nog inruilen. Ook bij het kopen van een nieuwe auto is een proefrit aan te raden. 

Let bij het kiezen van uw autobedrijf – als u een nieuw voertuig of occasion koopt – altijd op of u BOVAG garantie krijgt. Met BOVAG heeft u garantie op de aankoop van uw auto en vaak ook op de reparatie en het onderhoud ervan.

APK

En net zoals bij alles wat u gebruikt, heeft ook uw vierwieler onderhoud nodig. Regelmatig een grote schoonmaakbeurt, olie controleren en overige vloeistoffen kunt u zelf vaak doen. Maar voor personen- en lichte bedrijfswagens tot 3500 kg geldt dat ze een verplichte keuring moeten hebben. De Algemene Periodieke Keuring (APK). Heeft u een camper die voor de APK moet? Ook dan kan een autogarage u vaak helpen. 

Bij een APK let de keurmeester op veiligheids- en milieuaspecten van uw voertuig. Zo kijken zij onder meer naar de wielen, de remmen, de staat van de autogordels en de verlichting. Is alles in orde? Dan kunt u snel weer de weg op. Anders vindt er eerst een reparatie plaats. Een APK is een momentopname. Belangrijk is om zelf ook uw voertuig te (laten) controleren en te onderhouden. Bijvoorbeeld met een onderhoudsbeurt

Voordeel van een autogarage:

  • Niet merkgebonden. U kunt er auto’s van elk merk kopen
  • Nieuwe auto’s als occasions in het assortiment
  • Eigenaar kent de auto’s heel goed. Heeft altijd de onderhoud ervoor gedaan
  • U kunt uw auto er kopen en meteen ook voor onderhoud brengen. Alles in 1.
  • Vaak goedkoper dan een dealer. 

Tip: maak kennis met een autobedrijf in Leeuwarden

Weten of dat voordelige autobedrijf in Leeuwarden dat u op het oog heeft echt bij u past? Breng dan gewoon eens een bezoekje. Maak kennis met de vakmensen. Iedere garage heeft kennis van auto’s, maar het moet voor u ook vertrouwd voelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *