Geld besparen op je autoverzekeringLaat jij ieder jaar de polis van je autoverzekering automatisch verlengen? Stop daar dan onmiddellijk mee, helemaal als je op zoek bent naar een manier om geld te besparen. Zoeken naar een nieuwe autoverzekering is de juiste manier om geld te besparen. Veel verzekeringen hebben diverse aanbiedingen voor nieuwe klanten in de hoop dat je langer bij hun blijft. In dit artikel vind je meer tips om geld te besparen op je autoverzekering.

Doe eigen onderzoek

Sommige werkgevers bieden een verzekering aan voor hun werknemers of zijn aangesloten bij een verzekeraar die de nodige korting aanbiedt. Verzekeringsmaatschappijen werken namelijk vaak samen met grote bedrijven. Vraag naar de beste deals in je omgeving, zodat je gerichter kan zoeken en gerichter een verzekering kan afsluiten. 

Auto van de zaak

Misschien heeft het bedrijf waar je werkt wel een optie tot auto van de zaak, dat is zeker een overweging die het denken waard is. Wanneer je een auto van de zaak hebt wordt de verzekering al geregeld via het bedrijf en hoef je alleen nog zelf de rittenregistratie in de gaten te houden. Een ritregistratie bijhouden kan enorm van belang zijn, juist omdat je de auto dan ook privé kan gebruiken. Bij www.europetrack.eu kan je heel makkelijk en goed de ritten bijhouden. 

Bouw schadevrije jaren op

Schadevrije jaren bouw je op vanaf je eerste auto al, het is dan ook geen oplossing voor de korte termijn. Wel is dit een oplossing voor de langere termijn. Hoe meer schadevrije jaren hoe goedkoper je verzekering kan worden. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *