De beste manieren om jouw auto te beschermenDe lak van jouw auto heeft elke dag te maken met bepaalde elementen die de kwaliteit beïnvloeden. Kleine steentjes,zonlicht en zelfs vogelpoep kunnen jouw autolak beschadigen. Het is daarom verstandig om de lak te beschermen, en dat kan op meerdere manieren.

Glascoating

Je kan bijvoorbeeld een glascoating aan laten brengen. Zo een coating beschermd de lak tegen invloeden van buitenaf, zoals regen, uv-straling, pekel, vuil et cetera. Een glascoating beschermd in tegenstelling tot de standaard hydrofobe coating  langdurig of zelfs permanent. Een nadeel is dat je het niet zelf kan aanbrengen en dus op zoek moet naar een specialist die dat voor jou kan doen. Die kan dan gelijk jouw auto professioneel laten poetsen.

Lakverzegeling

Een lakverzegeling bestaat uit allemaal kleine nanodeeltjes die aan elkaar verbonden zijn. De folie is krasbestendig en versterkt het lak waardoor jouw auto er langdurig als nieuw uitziet, tot wel 18 maanden lang. Wanneer je lak er vuil uit begint te zien is een simpele wasbeurt het enige wat nodig is om jouw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Ook deze folie is niet gemakkelijk zelf aan te brengen, ga hiervoor dus naar een geschikte garage.

Professioneel stylen en reinigen

Als je zelf geen tijd of zin in hebt om je auto te wassen kan je natuurlijk naar de wasstraat, maar wanneer je je auto volledig wilt laten reinigen kan je het beste naar een reinigingsspecialist gaan. Le Duc Detail en Styling richt zich op het reinigen en stylen van auto’s. Naast het schoonmaken brengen zij ook coatings aan, wrappen ze je auto en blinderen ze je ruiten. Neem een kijkje op hun website of bel ze om te kijken wat Le Duc voor jou kan betekenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *