3 redenen om je bus theorie te halen!


bus

Je hebt je hele leven gestudeerd, je diploma in je zak en bent inmiddels aan de slag gegaan als producer voor de televisie-industrie. Al die tijd dacht je dat dit het beroep zou zijn dat je tot je pensioen zou willen uitoefenen, maar tot je teleurstelling ben je niet tevreden. Je merkt dat dit werk je niet gelukkig maakt en eigenlijk wil je graag een switch maken in je carrière. Echter vind je het moeilijk om te beslissen wat die switch zou zijn. In dit artikel noem ik 3 voordelen waarom je bijvoorbeeld voor je bus theorie zou moeten gaan! Waarschijnlijk niet het eerste waaraan je zou denken, maar wel echt een beroep wat je zou moeten overwegen.

1. Opleidingslengte is te overzien

De opleiding duurt 52 weken en het mooie is dat je meestal al betaald krijgt vanaf de dag van je opleiding. Het is dus de ideale manier om snel en zonder zorgen over je vaste lasten een carrière switch te maken.

2. Goed salaris

Naast dat je binnen een jaar klaargestoomd bent tot buschauffeur verdien je ook een goed zakcentje.  Het salaris kan, tijdens een fulltime dienstverband, oplopen tot wel €2800,- bruto per maand. Verder heb je recht op 23 vakantiedagen en acht procent vakantiegeld. Tot slot krijg je bij de meeste werkgevers een onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering.

3. Veel in contact met mensen

Wanneer je aan de slag gaat als buschauffeur is denk ik het leukste dat je in contact komt met heel veel verschillende mensen. Bij elke rit die je doet is er vaak wel weer wat nieuws te beleven en gebeurd het vaak dat iemand even een praatje met je maakt. Verder kan je ook genieten van de radio, het mooie weer en je omgeving.

Ben je overtuigd om die carrière switch tot buschauffeur te maken en wil jij je bus theorie halen, neem dan eens een kijkje op abcrijopleidingen.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *