Geef je auto een andere look met carwrapping!Ken je dat, dat je zo nu en dan toe bent aan een nieuwe look voor je auto, maar je wil er eigenlijk niet te veel geld aan uitgeven. In dit geval kun je ervoor kiezen om wrap folies aan te schaffen en hiermee je auto in te pakken, als alternatief voor een nieuwe lak. Dit zelfklevende vinyl kun je kopen in verschillende kleuren of met verschillende prints, mat of met een glansje. 

 

Hoe werkt carwrapping precies?

Bij carwrapping breng je zelfklevende folie aan op je auto. Dit aanbrengen is een lastig klusje dat veel precisie vergt. Belangrijk bij dit aanbrengen is een schone ondergrond, die vrij van stof en vuil is. Als er schade zit in de lak van je auto, moet je deze glad maken, alvorens je de koplamp folie aanbrengt. Het makkelijkste is om de folie met meerdere mensen aan te brengen. Eén persoon kan dan de folie op de juiste plaats houden, terwijl de andere de beschermlaag verwijdert en de folie glad en stevig op de auto aanbrengt. Een afstrijkmes kan helpen bij het gladstrijken van de folie. Als het niet lukt om de folie foutloos aan te brengen, ontstaan er vaak luchtbellen. De meeste zullen na een aantal dagen vanzelf weer verdwijnen. Wrap folie blijft goed plakken en kan tot 10 jaar mooi blijven. Hierna kun je de folie weer verwijderen, zonder lijmresten of beschadigingen in de onderliggende lak. 

 

Niet alleen auto’s

Niet alleen auto’s kun je inpakken met wrapfolie, maar ook andere voertuigen als scooters, motoren, boten, treinen of scootmobielen kun je een nieuwe look geven met wrapfolie. Buiten voertuigen zou je wrapfolie ook kunnen toepassen in je interieur. Beplak ook je keukenkastjes, wanden, deuren of keukenmachines met hetzelfde wrap folie om zo een mooi samenhangend geheel te creëren. Dit is een snelle en goedkope manier om je interieur een heel nieuw leven in te blazen! Kijk snel voor het gehele aanbod van Premium Vinyls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *